Afhentning Af Brugte Hvidevarer

Få den absolut bedste pris på afhentning af dine brugte hvidevarer 

du klikker blot på knappen for at får 3 tilbud.

Hvad koster afhentning af brugte hvidevarer?

Vil du gerne spare nogle penge, kan du selv kører dine brugte hvidevarer til genbrug. Du kan aflevere den gamle vaskemaskine, tørretubler eller køleskab helt uden omkostninger. Men har du ikke selv mulighed for at køre dine hvidevarerne væk, så må du sende bud efter en VVS’er, som kan hjælpe dig med opgaven.

Typisk afhentning af brugte hvidevarer koster fra 300 kroner, men prisen afhænger selvfølgelig af, hvor mange hvidevarer du har der skal hentes. Du kan også ved nogle online webshops/butikker få afhentet dine brugte hvidevarer, når de nye hvidevarer leveres hos dig, typisk koster det også lidt, men så bliver det hele klaret på engang. Prisen for afhentning af dine brugte hvidevarer, hvis du sætter dem til storskrald er faktisk 0 kr. Det er nemlig gratis at benytte sig af. Man skal blot huske at meddele sin kommune/region, om dette og hvor hvidevarerne skal hentes.


Få tilbud på afhentning af brugte hvidevarer

Hvis du skal af med nogle brugte hvidevarer som f.eks. gamle vaskemaskiner, køleskabe eller andre store apparater, kan du få et tilbud på afhentning gennem feks 3byggetilbud.dk. De hjælper så med at finde et firma med speciale i at afskaffe hvidevarer, som kan komme hjem til dig og bortskaffe alle uønskede genstande på en god og sikker måde. Du får et tilbud for indsamling og bortskaffelse, så hvis du er enig i prisen, vil de hurtigt kunne afhente og fjerne varerne.


Se evt. Video’en herunder for inspiration